Breaking News
12 Ιανουαρίου 2021

Ο όμιλος της Θεσσαλονίκης θα φιλοξενήσει το Μάιο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 49er, 49erFX και Nacra 17
Βασίλης Γεωργιώτης

 

Μία ακόμα μεγάλη ιστιοπλοϊκή διοργάνωση θα φιλοξενηθεί σε ελληνικά νερά και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη από τον τοπικό ΝΟΘ, το δεύτερο αρχαιότερο σωματείο της χώρας.

Πρόκειται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 49er, 49erFX και Nacra 17, που θα διεξαχθεί το διάστημα 4-9 Μαΐου και αναμένεται να είναι η τελευταία ευκαιρία για αγωνιστική δράση πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αν μάλιστα δεν πραγματοποιηθεί η ρεγκάτα Πριγκίπισσα Σοφία (26/3-3/4), τότε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης θα αποτελέσει συνάμα και την ύστατη ευκαιρία για πρόκριση στο Τόκιο.

Οι τρεις κλάσεις, όπως και τα Laser, είναι οι μοναδικές που η χώρα μας δεν έχει εξασφαλίσει μέχρι στιγμής θέση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics