Breaking News
10 Απριλίου 2021

Κολύμβηση - ΟΠΕΝ Σουηδίας: Πολύ καλή επίδοση
Γιάννης Κορακής  

 

Εκπληκτικός ο Ανδρέας Βαζαίος έγινε ο τρίτος Έλληνας κολυμβητής που κατεβαίνει τα 49’’ (δευτερόλεπτα) στα 100 μ. ελεύθερο των Ανδρών. Ο διακεκριμένος κολυμβητής μας βρέθηκε σε πολύ καλή φόρμα και κατέλαβε την 1η θέση στον τελικό του αγώνισματος κατά τη διάρκεια της τρίτης ημέρας του Ανοιχτού (ΟΠΕΝ) πρωταθλήματος κολύμβησης στη Στοκχόλμη. Με τον πολύ καλό χρόνο 48.93, βελτίωσε την ατομική του επίδοση που ήταν 49.13 και έγινε ο τρίτος Έλληνας, μετά τον Κρίστιαν Γκολομέεβ και τον Αποστόλη Χρήστου, που κατεβαίνει τα 49 δευτερόλεπτα στο αγώνισμα.

Ο Γιώργος Σπανουδάκης πήγε επίσης αρκετά καλά, καθώς τερμάτισε 3ος στον τελικό των 100 μ. ύπτιο με χρόνο 55.58. Αύριο Κυριακή (11/4), τελευταία ημέρα των αγώνων αναμένεται να κολυμπήσει από ελληνικής πλευράς και ο Κριστιάν Γκολομέεβ, στο αγαπημένο του αγώνισμα, τα 50 μ. ελεύθερο, όπου είναι ασημένιος παγκόσμιος πρωταθλητής και κατέχει όλα τα ρεκόρ. Θυμίζουμε ότι στο μίτινγκ μέτέχουν συνολικά πέντε δελφίνια μας, δηλαδή είναι ακόμα στην πρωτεύουσα της Σουηδίας και οι Άννα Νουντουνάκη και Αστέριος Δαλδογιάννης.

Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα   ΕΔΩ.

sports3.gr

Διαβάστε επίσης

O Ταουσιάνης επέλεξε την αποστολή για το Κυριακάτικο ματς με τον ΟΦΙ

Απόλλων Σμύρνης - ΟΦΗ 0-0 [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics