Breaking News
08 Ιουνίου 2021

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο πλησιάζουν και οι ιθύνοντές τους ζητούν από την διοργανώτρια αρχή να υπάρχει μία υπεύθυνη δήλωση από τον αθλητή, κατά την οποία ο ίδιος θα πρέπει να αποδέχεται το ρίσκο του θανάτου του.

 

Αναλυτικότερα, ελέω κορονοϊού, οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης στη «Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου» θέλουν να βεβαιωθούν πως δεν θα επιβαρυνθούν την περίπτωση θανάτου κάποιου αγωνιζόμενου, ζητώντας να υπάρχει έγγραφο που να αναφέρει πως εκείνος ταξιδεύει με δική του ευθύνη.

«Συμφωνώ ότι συμμετέχω στους αγώνες με δικό μου ρίσκο και ευθύνη, συμπεριλαμβανομένων τυχόν επιπτώσεων στη συμμετοχή μου ή / και στην απόδοσή μου στους Αγώνες, σοβαρό σωματικό τραυματισμό ή ακόμη και θάνατο που μπορεί να προκληθεί από την πιθανή έκθεση σε υγειονομικούς κινδύνους, όπως η μετάδοση του COVID-19 και άλλες μολυσματικές ασθένειες ή από (ακραία) υψηλές θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια των Αγώνων», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

sports3.gr

Διαβάστε ακόμη:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

Καλά πλασαρίσματα για τις τρεις Ελληνίδες διεθνείς στο πρώτο κομμάτι του τσέχικου όπεν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics