Breaking News
30 Ιουνίου 2023

Προανήγγειλε φόρουμ για το ποδόσφαιρο στο Ηράκλειο ο Τζώρτζογλου



Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου μαζί με τον αναπληρωτή πρόεδρο Γιώργο-Πλούταρχο Κουτεντάκη εκπροσώπησαν την τοπική Ένωση στην σημερινή Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στο ξενοδοχείο “Grand Hayatt” στην Αθήνα.

Ο κ. Τζώρτζογλου κατά την ομιλία του προανήγγειλε την διοργάνωση ενός μεγάλου φόρουμ για το ποδόσφαιρο στο Ηράκλειο με την παρουσία όλων των φορέων επαγγελματικού και ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου αλλά και της Πολιτείας για να γίνει μία διακήρυξη αρχών και αξιών στο ποδόσφαιρο. «Πρέπει να βρούμε την ταυτότητά μας», σημείωσε.

«Ελπίζω να μη χρειαστούν μητρώο για τις ντομάτες και τις πατάτες οι αγρότες!», ανέφερε ο Κρητικός παράγοντας για τον Λ. Αυγενάκη και την μετακίνησή του από το Υφυπουργείο Αθλητισμού στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Επιπλέον ο κ.Τζώρτζογλου έβαλε πολλά θέματα στην ατζέντα, έκανε λόγο μεταξύ άλλων για απόπειρες αυτοκτονίας παραγόντων και ποδοσφαιριστών! «Δεν μπορούμε να έχουμε αυτοκτονίες ποδοσφαιριστών γιατί κάποιοι δεν πληρώνουν…», είπε.

Ακόμη επέκρινε τα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου και την κόντρα που υπάρχει μεταξύ των “μεγάλων”, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έγινε το προηγούμενο διάστημα να “ρίξουν” την διοίκηση Μπαλτάκου μέσω αποχής από τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, αλλά «ευτυχώς που ήρθε ο… μεγάλος (σ.σ. ο Β.Μαρινάκης) κι αποφεύχθηκε γιατί θα ξεφτιλιζόμασταν» και έκλεισε την ομιλία του λέγοντας πως: «Θα πρέπει αυτό το εκλογικό σύστημα της ΕΠΟ να σταματήσει, πρέπει να διευρυνθεί. Στους 1.000, 5-10 χιλ. Ώστε να μην είναι εύκολο για κάποιον μεγάλο να μας χειραγωγήσει»!

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφερουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

 

Oριστικά στις 18 Αυγούστου θα έχουμε σέντρα στη Super League.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics