Breaking News
04 Ιουλίου 2023

Ώρα πρεμιέρας για Εθνική Νέων με Νορβηγία



Σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος επιστρέφει μετά από οκτώ χρονιά η Εθνική Νέων U19 και στις 19:00 σήμερα αντιμετωπίζει τη Νορβηγία στην πρεμιέρα της στον 2ο όμιλο του Euro 2023, το οποίο διεξάγεται στη Μάλτα.

Ο προπονητής της «γαλανόλευκης», Αναστάσιος Θέος είχε όλους τους παίκτες στη διάθεση του, ανάμεσά τους και τον Γιάννη Αποστολάκη του ΟΦΗ.
Για σήμερα ωστόσο δεν μπορεί να υπολογίζει στους Δημήτρη Κεραμίτση και Λάμπρο Σμυρλή, οι οποίοι συμπλήρωσαν κάρτες στον Εlite Round και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρώτο ματς.

Στο ίδιο γκρουπ βρίσκονται, επίσης, η Ισπανία κι η Ισλανδία και την πρόκριση για τα ημιτελικά παίρνουν οι δύο πρώτες ομάδες.

Ο αγώνας Ελλάδα-Νορβηγία θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ1. Στις 22:15, η Ισπανία αντιμετωπίζει την Ισλανδία στο άλλο ματς του ομίλου, το οποίο θα μεταδώσει η ΕΡΤ3.

Το πρόγραμμα της Ελλάδας

Τρίτη 4 Ιουλίου: Νορβηγία – Ελλάδα (19:00)

Παρασκευή 7 Ιουλίου: Ελλάδα – Ισπανία (19:00)

Δευτέρα 10 Ιουλίου: Ελλάδα – Ισλανδία (22:00)

Όσον αφορά στον 1ο όμιλο, Πορτογαλία κι Ιταλία ξεκίνησαν με νίκες τη διοργάνωση. Οι Ίβηρες νίκησαν 2-0 την Πολωνία, ενώ οι «Ατζούρι» επικράτησαν 4-0 της «οικοδέσποινας», Μάλτας σε ένα ματς, όπου κέρδισαν 4 πέναλτι!
neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφερουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

 

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε η Ιόλη Μυτιληναίου στον αγώνα υπερπήδησης εμποδίων

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics