Breaking News
07 Δεκεμβρίου 2023

Super League: Ανακοίνωσε την αναβολή της 14ης αγωνιστικής



Την αναβολή της 14ης αγωνιστικής της Super League ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή.

Όπως ήταν λογικό, μετά την ανακοίνωση της ΚΕΔ για μη ορισμό διαιτητών στα παιχνίδια, η Σούπερ Λίγκα γνωστοποίησε την «αναγκαστική μη διεξαγωγή της επικείμενης 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος» και αναφέρει πως σύντομα θα επισημοποιήσει τις ημερομηνίες που θα μεταφερθούν τα εν λόγω παιχνίδια.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια της προ ολίγου ανακοίνωσης της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ περί μη ορισμού αξιωματούχων διαιτησίας, ανακοινώνεται η αναγκαστική μη διεξαγωγή της επικείμενης 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1. Η διοργανώτρια αρχή με νεότερη απόφαση - ανακοίνωσή της θα προβεί σε εκ νέου ορισμού των αναβληθέντων αγώνων».

Υπενθυμίζεται πως μετά το φινάλε του Βόλος-Ολυμπιακός για τη 13η αγωνιστική, ο διαιτητής του αγώνα Τάσος Παπαπέτρου είχε δεχτεί απειλές κατά της ζωής του αλλά και της οικογένειάς του, με τους ρέφερι να αποφασίζουν να προχωρήσουν σε αποχή.

Είχε προηγηθεί η απόφαση της ΚΕΔ ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει σε ορισμούς και μένει πλέον να επισημοποιηθεί η απόφαση για αναβολή της αγωνιστικής από τη διοργανώτρια.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει

«Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνεται ότι δεν θα οριστούν αξιωματούχοι διαιτησίας για τους αγώνες της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League 1 λόγω της αποχής των διαιτητών.
Παρακαλείται η διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος Super League 1 για τις δικές της ενέργειες»


Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.

Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

 

Σε απευθείας μετάδοση ο αγώνας ΠΟΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ από το γήπεδο Ατσαλένιου

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics