Breaking News
23 Οκτωβρίου 2016

 

Τους τελευταίους δύο μήνες έζησε διαφορετικά από ότι είχε συνηθίσει.

Το πρόγραμμα της Κατερίνας Στεφανίδη περιλάμβανε κυρίως φωτογραφήσεις, συνεντεύξεις, κοινωνικές υποχρεώσεις και ...λίγη ξεκούραση.


Η κατάκτηση χρυσού ολυμπιακού μεταλλίου συνεπάγεται μια σειρά από πράγματα και καταστάσεις που έρχονται απότομα στη ζωή του αθλητή και την βγάζουν για λίγο έξω από την ρουτίνα.



Για την Κατερίνα Στεφανίδη η περίοδος αυτή φαίνεται να ολοκληρώθηκε, αφού πλέον ξεκουράζεται και απολαμβάνει λίγες ακόμη εβδομάδες δίχως επί κοντώ στη ζωή της.

«Είναι ωραίο να μην σκέφτομαι για κάποιο διάστημα το επί κοντώ. Να μην μιλάς γι΄αυτό και την προπόνηση. Μετά το Ρίο για μεγάλο διάστημα έγινε ένας μεγάλος πανικός, που δεν ήμουν έτοιμη να αντιμετωπίσω.

Τις τελευταίες εβδομάδες έκανα δύο ταξίδια στη Νέα Υόρkη για εκδηλώσεις της ομογένειας, όπου είχαν μεγάλο ενδιαφέρον και πλέον χαλαρώνω και απολαμβάνω την ηρεμία», είπε η Στεφανίδη, που θα ξεκινήσει την προετοιμασία της στο τέλος του μήνα.

«Σε αντίθεση με άλλες χρονιές θα ξεκινήσω την προπόνηση μου αργότερα. Επρεπε να ξεκουραστώ και να ηρεμήσω μετά την δύσκολη και απαιτητική χρονιά», είπε η αθλήτρια με τα δύο χρυσά μετάλλια σε Αμστερνταμ και Ρίο, ένα χάλκινο στο Πόρτλαντ και φυσικά το διαμάντι της πρώτης θέσης στη συνολική βαθμολογία των Diamond League.

«Η χρονιά θα περιλαμβάνει αγώνες στον κλειστό, ωστόσο φέτος θα ξεκινήσω τις εμφανίσεις μου αρκετά αργότερα, στις 28 Ιανουαρίου. Μάλιστα με βάση τον προγραμματισμό που έχουμε κάνει, θα συμμετάσχω σε αρκετούς αγώνες στην Ευρώπη και φυσικά έχω ως στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι».

Η Στεφανίδη πριν από λίγες ημέρες ήταν υποψήφια κορυφαία στην Ευρώπης. «Οτι έφτασα στο top3 είναι μεγάλη υπόθεση. Είναι από αυτά που τα βλέπεις όταν είσαι μικρότερος και λες "θέλω και εγώ κάποια στιγμή". Βέβαια αφού τελικά έφτασα στην τελική τριάδα, κατάλαβα πως δεν είναι τόσο σημαντικό για εμένα να κερδίσω, αλλά να κερδίσει εκείνη που αξίζει περισσότερο», είπε.

Η Στεφανίδη το 2016, εκτός από τα μετάλλια και το διαμάντι, κατάφερε να ξεπεράσει τα 4,90 μ. στον κλειστό στίβο, να βελτιώσει το απόλυτο πανελλήνιο ρεκόρ και να γίνει η τέταρτη κορυφαία αθλήτρια όλων των εποχών παγκοσμίως στον κλειστό στίβο.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics