Breaking News
15 Νοεμβρίου 2016

 

Με μία διάκριση στις βαλίτσες του θα ταξιδέψει στο Ντουμπάι ο Εμμανουήλ Καραλής, ώστε να συμμετάσχει στο Gala της Βαλκανικής Ένωσης το ερχόμενο Σάββατο.

Ο νεαρός πρωταθλητής του επί κοντώ θα τιμηθεί ως ο κορυφαίος Νέος αθλητής των Βαλκανίων για το 2016. Ο 17χρονος άλτης το 2016 βελτίωσε τρεις φορές την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών στον κόσμο στο αγώνισμα στους Παίδες και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της κατηγορίας του.

Ο Καραλής έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία για τις υποχρεώσεις του το 2017 και θα ταξιδέψει την Πέμπτη για την ασιατική χώρα, συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Παναγιώτη Δημάκο, τον προπονητή του, Βασίλη Μεγαλοοικονόμου, και τον πατέρα του.
sportfm.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics