Breaking News
26 Ιανουαρίου 2017

 

Τον δεύτερο αγώνα του στη σεζόν πραγματοποίησε χθες (25/1) ο Κώστας Φιλιππίδης, ο οποίος συμμετείχε στο μίτινγκ του Κότμπους.

Ξεπέρασε τα 5,68 μ. και κατέλαβε την τρίτη θέση

Τον δεύτερο αγώνα του στη σεζόν πραγματοποίησε σήμερα ο Κώστας Φιλιππίδης, ο οποίος συμμετείχε στο μίτινγκ του Κότμπους. Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ ξεπέρασε τα 5,68 μ. κατέλαβε την τρίτη θέση και έδωσε συνέχεια στην καλή εμφάνιση της Ορλεάνης. Ο άλτης του Δημήτρη Κυτέα ξεκίνησε τον αγώνα του με επιτυχημένο άλμα στα 5,30 μ., συνέχισε με τον ίδιο τρόπο στα 5,50 μ. κι έπειτα πέρασε με την δεύτερη τα 5,60 μέτρα.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2014 στη συνέχεια δοκίμασε στα 5,73 μ., όπου είχε καλές πρώτες προσπάθειες, όμως, ο πήχης δεν του έκανε το χατήρι. Σε κάθε περίπτωση ο 30χρονος έδειξε πως είναι σε καλή κατάσταση και σε θέση να ξεπεράσει σύντομα το 5,73 μ. της περασμένης εβδομάδας. Ο Φιλιππίδης από την Γερμανία θα ταξιδέψει στη Γαλλία, προκειμένου το Σάββατο (28/1) να αγωνιστεί στο Ρουέν.

Ο Πιοτρ Λίσεκ ήταν νικητής του αγώνα με το εντυπωσιακό 5,92 μ., επίδοση που τον φέρνει στην κορυφή του κόσμου για φέτος και αποτελεί απόλυτο ρεκόρ Πολωνίας, ενώ έδειξε πως τα 6,00 μ. δεν είναι τόσο μακρινά για εκείνον. Ο Ραφαέλ Χολζντέπε ήταν δεύτερος με 5,73 μέτρα.
Sport24.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics