Breaking News
29 Ιανουαρίου 2017

 

Η περίφημη κόντρα της Τζεν Σουρ με την Κατερίνα Στεφανίδη στη Βοστώνη έμεινε στα λόγια, εύκολη επικράτηση για την χρυσή Ολυμπιονίκη του Ρίο. Σταθερά ψηλά ο Φιλιππίδης, 5,70 μ. στο Ρουέν.

 

 

Η περίφημη κόντρα της Τζεν Σουρ με την Κατερίνα Στεφανίδη στη Βοστόνη έμεινε στα λόγια. Η Ελληνίδα "χρυσή" Ολυμπιονίκης του Ρίο επικράτησε του αγώνα με καλύτερο άλμα στα 4,63 μ., δίχως να νιώσει πίεση από τις αντίπαλους της.

Η Τζεν Σουρ βρέθηκε σε άσχημη μέρα και ολοκλήρωσε τον αγώνα της...πριν τον ξεκινήσει με τρία άκυρα στα 4,53 μ., ενώ η Αλίσα Νιούμαν δεν κατάφερε να ανέβει πάνω από τα 4,63 μ. και έμεινε δεύτερη με 4,53 μέτρα. Πολύ χαμηλά έμεινε η Μέρι Σάξερ (4,23 μ.), ενώ ακόμη χαμηλότερα οι υπόλοιπες τρεις αθλήτριες που συμπλήρωσαν τον αγώνα.

Η Στεφανίδη στο ντεμπούτο της στη χρονιάς πέρασε με την πρώτη τα 4,53 μ., που ήταν το ύψος που ξεκίνησε τον αγώνα της και με την δεύτερη τα 4,63 μέτρα.

Στη συνέχεια η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ απέτυχε στα 4,73 μέτρα. Η 27χρονη θα έχει την ευκαιρία στους επόμενους αγώνες της να βρει τον ρυθμό της και να κυνηγήσει επιδόσεις που θα την φέρουν στην κορυφή σε μία ακόμη διοργάνωση, αυτή τη φορά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου.

Σε κάθε περίπτωση το ντεμπούτο της Ελληνίδας ήταν πολύ καλά, δεδομένο του ότι έδειξε πως δίχως πίεση και ιδιαίτερο ρυθμό μπορεί να ανέβει εύκολα σε επιδόσεις πάνω από τα 4,60 μέτρα. Ο επόμενος αγώνας της Στεφανίδη θα γίνει στις 5 Φεβρουαρίου στο Κλερμόν Φεράν.

Εξάλλου σε αγώνες που έγιναν στο Φάγιατβιλ, η Σταματία Σκαρβέλη κατέλαβε την τέταρτη θέση στη σφαιροβολία με 14,95 μ. , η Κωνσταντίνα Ρωμαίου ήταν τέταρτη στο τριπλούν με 12,42 μ., σε αγώνες στο Ν. Μέξικο και ο Αγγελος Βασιλείου τερμάτισε έκτος στο μίλι με 4.20.69.


Σταθερά ψηλά ο Φιλιππίδης, 5,70 μ. στο Ρουέν

Εξάλλου, στην εντυπωσιακή και κατάμεστη από φίλους του στίβου Kindarena του Ρουέν, ο Κώστας Φιλιππίδης πρόσθεσε μία ακόμη καλή εμφάνιση στη σεζόν. Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα ολοκλήρωσε τον αγώνα του με άλμα στα 5,70 μ. και έδειξε σταθερός σε μεγάλα άλματα.

Ο αθλητής μας κατέλαβε την δεύτερη θέση στον αγώνα πίσω από τον ολυμπιονίκη του Ριο Τιάγκο Μπραζ (5,86 μ.), ενώ τρίτος ήταν ο Κέβιν Μενάλντο με 5,70 μέτρα. Ο Ρενό Λαβιλενί έδειξε επηρεασμένος από τον τραυματισμό και περιορίστηκε σε άλμα στα 5,50 μέτρα.

Ο Φιλιππίδης θα παραμένει στη Γαλλία, αφού στις 5 Φεβρουαρίου αγωνίζεται στο Κλερμόν Φεράν, με στόχο να βελτιώσει το φετινό του 5,73 μέτρα.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics