Breaking News
30 Ιανουαρίου 2017

 

Τα 60 μ. των γυναικών ήταν δίχως αμφιβολία το αγώνισμα που έκλεψε τις εντυπώσεις στην ημερίδα κλειστού της Θεσσαλονίκης.



Στο υπόγειο του Παλέ ντε σπορ, η Γρηγορία Κεραμιδά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει την γρηγορότερη κούρσα της καριέρα της.

Με 7.35 βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ, το οποίο ήταν 7.39 και έδειξε πως το όριο των 7.30 για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου είναι μέσα στις δυνατότητες της. Η αθλήτρια του Αποστόλη Τζελέττα άφησε στη δεύτερη θέση την Ολυμπία Μπέκου - Φέρρες με 7.78, ενώ την τρίτη επίδοση στη συνολική κατάταξη πέτυχε η Κέλυ Σαμάνη με 7.84.

Ελπιδοφόρα εμφάνιση πραγματοποίησε η νεάνιδα Κατερίνα Λαφτσή, που πέτυχε 7.86 και βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ.

Οι κορασίδες Κατερίνα Ρέχα και Νικόλ - Ιλζέ Λογδανίδου τερμάτισαν στην πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα στα 60 μ. εμπ. με 9.07. Πολύ καλή εμφάνιση στα 60 μ. εμπ. εφήβων από τον Γιώργο Σιταρίδη, που ήταν νικητής μ 8.16, ενώ στο αντίστοιχο αγώνισμα των Ανδρών, επικράτησε ο Θεόπιστος Μαυρίδης με 8.09 και των γυναικών η Γεωργία Τερζάκη (8.85).

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics