Breaking News
03 Μαρτίου 2017

 

Ενα άλμα ήταν αρκετό στη Βούλα Παπαχρήστου για να προκριθεί στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κλειστού στίβου που ξεκίνησε σήμερα στο Βελιγράδι! Στα ημιτελικά η Πεσιρίδου!


Η πρωταθλήατρια μας έφτασε στα 14,12 μ. στον προκριματικό του τριπλούν και προκρίθηκε στον τελικό του Σαββάτου το απόγευμα στις 18.50. Εκεί η Βούλα Παπαχρήστου πρέπει να κάνει καλύτερα άλματα για να διεκδικήσει ένα μετάλλιο.

Αυτή θα είναι η δεύτερη συμμετοχή της 27χρονης σε τελικό αντίστοιχης διοργάνωσης, αφού είχε αγωνιστεί προκριθεί στον τελικό και στη διοργάνωση του 2009.

Η Παπαχρήστου που έχει 14.19 καλύτερη φετινή επίδοση ενώ έχει φτάσει και στα 14.73 πέρσι, ήταν η πρώτη ελληνική συμμετοχή στη διοργάνωση.

Οι οχτώ του τελικού και τα αποτελέσματα τους στον προκριματικό
Τζένι Έλμπε (Γερμανία) 14,27 μ.
Κρίστιν Γκιέρις (Γερμανία) 14,26 μ.
Ανα Πελετέιρο (Ισπανία) 14,20 μ.
Κριστίνα Μάκελα (Φινλανδία) 14,18 μ.
Ανα Γιάγκατσακ (Πολωνία) 14,15 μ.
Βούλα Παπαχρήστου (Ελλάδα) 14,12 μ.
Πατρίτσια Μαμόνα (Πορτογαλία) 14,03 μ.
Σουζάνα Κόστα (Πορτογαλία) 13,97

Στα ημιτελικά η Πεσιρίδου

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου πέτυχε τον πρώτο της στόχο, αφού προκρίθηκε στον ημιτελικό των 60 μ. εμπ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου.

Η Ελληνίδα ήταν τρίτη στην τέταρτη προκριματική σειρά με 8.08 και πήρα την απευθείας πρόκριση για τον ημιτελικό του αγωνίσματος, που θα γίνει στις 17.45 το απόγευμα. Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου, για ακόμη μία φορά έδειξε πως είναι αθλήτρια αγώνων, αφού κατάφερε στην διοργάνωση στόχο να τρέξει κοντά στο ατομικό της ρεκόρ (8.04).

Η Πεσιρίδου παρότι έμεινε πίσω στα πρώτα δύο εμπόδια κατάφερε να βρει ρυθμό και τελικά να τερματίσει τρίτη πίσω από την Αλίνα Ταλάι (7.94) και την Χάνα Πλοτίτσινα (8.00). Την καλύτερη επίδοση του προκριματικού σημείωσε η Πάμελα Ντούτκιεβιτς με 7.86 και ακολούθησε η Ναντίν Βίσερ με 7.92.
sport24.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics