Breaking News
02 Μαΐου 2017

Από το Diamond League της Ντόχα την ερχόμενη Παρασκευή (5/5) ξεκινά τους αγώνες της στη θερινή σεζόν η Κατερίνα Στεφανίδη.

Η Ελληνίδα επικοντίστρια είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που θα πάρουν μέρος στους αγώνες της Ντόχα, με τους οποίους ανοίγει η αυλαία του Diamond League.


«Είμαι έτοιμη να ξεκινήσω τη χρονιά. Είμαι πολύ καλά και νομίζω θα φανεί στη Ντόχα», είπε η Στεφανίδη και συμπλήρωσε: «Μετά τον αγώνα στο Κατάρ θα επιστρέψουμε στις ΗΠΑ και θα έρθουμε στην Ελλάδα λίγο πριν τον αγώνα της Φιλοθέης. Μέσα στον Ιούνιο θα κάνω τρεις αγώνες, αφού έχω το Diamond League της Ρώμης, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κι έπειτα το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στη Λιλ». Η 27χρονη αθλήτρια θα είναι παρούσα και στο Diamond League του Λονδίνου, ενώ αναμένεται μέσα στον Ιούλιο να πάρει μέρος σε έναν ακόμη αγώνα. «Ίσως μετά τη διοργάνωση στη Λιλ κάνουμε μια προετοιμασία», συμπλήρωσε.

Η Ολυμπιονίκης του Ρίο, η αθλήτρια με τα έξι μετάλλια από το 2014 έως σήμερα έχει ως στόχο της σεζόν να ανέβει στο βάθρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Λονδίνου και να διατηρήσει τα κεκτημένα στη σειρά των διαμαντικών - όπου ήταν νικήτρια το 2016.

ΑΠΕ ΜΠΕ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics