Breaking News
06 Μαΐου 2017

Ενθουσιασμένη για την πρώτη της εμφάνιση στη σεζόν ήταν η Κατερίνα Στεφανίδη μετά την κορυφή που κατέκτησε στο Diamond League της Ντόχα με άλμα στα 4.80.

 

 Με... φόρα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε την κορυφή στο Diamond League της Ντόχα με άλμα στα 4.80. Η χρυσή επικοντίστρια δεν έκρυψε την ικανοποίησή της για την πρώτη της εμφάνιση στη σεζόν.

«Πολύ καλή αρχή για την σεζόν του ανοιχτού απόψε στην Ντόχα. Δύσκολες συνθήκες με αρκετό αέρα αλλά με την βοήθεια του προπονητή και άντρα μου τελείωσα τον αγώνα με νίκη και το καλύτερο ντεμπούτο που έχω κάνει ποτέ», έγραψε στο Instagram η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.
sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics