Breaking News
06 Αυγούστου 2017

Την πρώτη του ήττα σε μεγάλη διοργάνωση γνώρισε ο Γιουσέιν Μπολτ.


Ο Αμερικανός, Τζάστιν Γκάτλιν, ήταν ο μεγάλος νικητής στην κούρσα των 100μ του παγκοσμίου πρωταθλήματος του Λονδίνου, αφήνοντας στην τρίτη θέση του Τζαμαϊκανό κορυφαίο σπρίντερ όλων των εποχών. Δεύτερος ήταν το νέο μεγάλο αστέρι των ΗΠΑ στα σπριντ, ο Κρίστιαν Κόλμαν.
Με 9.92 έναντι 9.94 του νεαρού συμπατριώτη του και 9.95 του Μπολτ, ο Γκάτλιν πανηγύρισε δικαιολογημένα την τεράστια επιτυχία του.
Από την πλευρά του ο Μπολτ δεν κατάφερε να κάνει τέσσερα τα χρυσά του μετάλλια στην απόσταση στα παγκόσμια πρωταθλήματα, στην τελευταία χρονιά της σπουδαίας καριέρας του, ωστόσο, στο σύνολο έφθασε τα 14 μετάλλια (11 χρυσά, 2 ασημένια, 1 χάλκινο)) τα περισσότερα από κάθε άλλον αθλητή και αθλήτρια.
Μετά από 12 χρόνια... ανομβρίας, οι Αμερικανοί επέστρεψαν στην κορυφή των σπριντ, τουλάχιστον στα 100μ. Συγκεκριμένα είχαν να πανηγυρίσουν χρυσό μετάλλιο από το 2007 στην Οζάκα, όπου είχαν κυριαρχήσει με τον Τάισον Γκέι. Παρά το γεγονός ότι αποδιμάστηκε σε όλες τις κούρσες ο Γκάτλιν από τους Βρετανούς φιλάθλους, λόγω του παρελθόντος του σε παραβάσεις ντόπινγκ, έφθασε στη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του μετά το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγωνες της Αθήνας το 2004.
Ωστόσο, ο Αμερικανός δεν παρέλειψε να υποκλιθεί μπροστά στον Μπολτ, όταν χαιρετήθηκαν μετά τον αγώνα.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics