Breaking News
10 Αυγούστου 2017

Ο σπρίντερ από την Μποτσουάνα δικαιώθηκε μετά την ένσταση που κατέθεσε η αφρικανική χώρα για τον αποκλεισμό του από τα προκριματικά του αγωνίσματος την Τρίτη και την καραντίνα που του επέβαλε η IAAF, λόγω της δηλητηρίασης και της γαστρεντερίτιδας που υπέστη.

Το «παρών» στον τελικό των 200 μέτρων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου του Λονδίνου θα δώσει τελικά ο Ιζαακ Μακουάλα. Ο σπρίντερ από την Μποτσουάνα δικαιώθηκε μετά την ένσταση που κατέθεσε η αφρικανική χώρα για τον αποκλεισμό του από τα προκριματικά του αγωνίσματος την Τρίτη και την καραντίνα που του επέβαλε η IAAF, λόγω της δηλητηρίασης και της γαστρεντερίτιδας που υπέστη.

Έτσι, ο Μακουάλα τρέχοντας μόνος του (!), έκανε 20.20 (χρειαζόταν 20.53), οπότε προκρίθηκε πανηγυρικά κάνοντας πους απς στον αγωνιστικό χώρο.

Στις 22:50 ο Μακουάλα μπήκε στα κουλουάρ για τα ημιτελικά και τερμάτισε δεύτερος στη σειρά του με χρόνο 20.14. Αξίζει βεβαίως να σημειωθεί ότι αν δεν πανηγύριζε με σηκωμένο το χέρι την πρόκριση του, θα μπορούσε να τερματίσει και πρώτος.
newslog.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics