Breaking News
11 Αυγούστου 2017

Μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών, που διεξάγεται στο Βελιγράδι. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε ένα παιχνίδι θρίλερ επικράτησε με 8-7 της Ισπανίας και πέρασε στα ημιτελικά.


Το παιχνίδι ήταν για γερά νεύρα και η Εθνική μας χρειάστηκε να κάνει επική ανατροπή για να προκριθεί. Στις αρχές της τέταρτης περιόδου βρέθηκε πίσω στο σκορ με 6-3, αλλά με γκολ του Γκιουβέτση, λίγο πριν το τέλος του αγώνα η Ελλάδα επικράτησε με 8-7. 
Οι διεθνείς μας θα αγωνιστούν πλέον στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης, το Σάββατο, στις 20.20 (ώρα Ελλάδας) με αντίπαλο τον νικητή του προημιτελικού Σερβία - Ιταλία, που γίνεται λίγο αργότερα, διεκδικώντας μια θέση στον μεγάλο τελικό. 
Οκτάλεπτα: 0-1, 2-2, 1-2, 5-2.
ΕΛΛΑΔΑ (Τεό Λοράντος): Ζερδεβάς, Σκουμπάκης, Γαρδίκας 1, Γκιουβέτσης 2, Νικολαϊδης, Παπαναστασίου 1, Γιαννόπουλος, Μουρατίδης 1, Δελαγραμμάτικας, Τρούλος 1, Μασμανίδης 2, Καπετανάκης, Σιορδίλης.
ΙΣΠΑΝΙΑ: Τόρας, Γκόμες, Γκρανάδος,  Πάουλ, Καράσκο 1, Καλατράβα,  Βαλβέρδε 2, Ροντρίγκεζ 1, Ταχούλ, Μ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics