Breaking News
29 Σεπτεμβρίου 2017

Η περίοδος ξεκούρασης ολοκληρώθηκε και ο Εμμανουήλ Καραλής επέστρεψε στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και στη χειμερινή του προετοιμασία.

 


Ο πρωταθλητής του επί κοντώ κάνει καθημερινές προπονήσεις στο ΟΑΚΑ και έχει ως στόχο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου του Μπέρμιγχαμ.

Ο Καραλής το 2017 ξεπέρασε τα 5.70 στον κλειστό και το 5.63 στον ανοιχτό στίβο, ωστόσο στάθηκε άτυχος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20, αφού έσπασε το κοντάρι του.

«Ήταν μια χρονιά με πολλές έντονες στιγμές. Κρατάω από αυτή όλες τις εμπειρίες και συνεχίζω. Δεν το βάζω κάτω, αντίθετα πεισμώνω ακόμη περισσότερο, ενόψει της νέας χρονιάς», είπε ο Καραλής, που έχει μπροστά του το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20. «Φέτος, είμαι τελευταία χρονιά έφηβος. Εννοείται πως, πρώτα από όλα, με ενδιαφέρει να πάω καλά στη διοργάνωση της κατηγορίας μου στο Τάμπερε», συμπλήρωσε.

Ο 18χρονος σταρ θέτει ως βασικό στόχο τη βελτίωση σε όλους τους τομείς της προπόνησής του. «Σίγουρα, μας ενδιαφέρει να βελτιώσουμε την τεχνική μας, το τρέξιμό μας και να δουλεύουμε σκληρά», τόνισε ο Καραλής.
sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics