Breaking News
22 Νοεμβρίου 2017

Πρόσθετη λάμψη θα δώσει ο Λευτέρης Πετρούνιας με την συμμετοχή του στον 13ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», ο οποίος θα διεξαχθεί την 1η Απριλίου 2018 στη Θεσσαλονίκη.

O «χρυσός» Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής στους κρίκους, έχει ήδη μπει σε ρυθμούς προετοιμασίας, έτσι ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμος στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας. Σε μήνυμά του ο Λευτέρης Πετρούνιας απευθύνει σε όλους κάλεσμα συμμετοχής, δείχνοντας παράλληλα ότι σκοπεύει να παρουσιαστεί σε ιδανική φόρμα ενόψει της σπουδαίας διοργάνωσης.
Η διαδρομή του Μαραθωνίου θα έχει εκκίνηση από την Πέλλα και τερματισμό τη Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα θα διεξαχθούν και αγώνες μικρότερων αποστάσεων, 10 χλμ, 5 χλμ και δρόμος 1.000μ Μαθητών Δημοτικών Σχολείων. Οι ατομικές εγγραφές του αγώνα που διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ Τρίτων και είναι αφιερωμένος στον Έλληνα Μαραθωνοδρόμο, Στέλιο Κυριακίδη, συνεχίζονται μέχρι τις 7 Μαρτίου και οι ομαδικές εγγραφές μέχρι τις 2 Μαρτίου.
Thereport.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics