Breaking News
09 Δεκεμβρίου 2017

Η πρωταθλήτρια της σφαιροβολίας, Σταματία Σκαρβέλη, σε αγώνες στην Ιντιάνα έστειλε τη σφαίρα στα 17,77 μ. και βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ, το οποίο ήταν 16,37 μ. (16,76 μ. στον ανοιχτό). 



Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις εμφανίσεις της για τη νέα σεζόν η Σταματία Σκαρβέλη. Η πρωταθλήτρια της σφαιροβολίας σε αγώνες στην Ιντιάνα έστειλε τη σφαίρα στα 17,77 μ. και βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ, το οποίο ήταν 16,37 μ. (16,76 μ. στον ανοιχτό).

Παράλληλα, η 22χρονη έδειξε πως είναι σε θέση να διεκδικήσει όχι μόνο τη συμμετοχή, αλλά και μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου (όριο 16,50 μ.). Η Σταρβέλη, η οποία σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο του Τενεσί αποτελεί αυτή τη στιγμή το μέλλον της χώρας στο αγώνισμα.

Το καλοκαίρι, η αθλήτρια έφτασε έως τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Μπίντγκοζ της Πολωνίας. Επόμενος αγώνας για την αθλήτρια είναι στις 6 Ιανουαρίου.

Η επίδοση της 22χρονης είναι καλύτερη από το πανελλήνιο ρεκόρ ανοιχτού στις Νέες (17,47 μ.), ένα από τα παλαιότερα ρεκόρ της κατηγορίας, το οποίο ανήκει στην Πόπη Ουζούνη από το 1995, τη χρονιά δηλαδή, που γεννήθηκε η Σκαρβέλη.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics