Breaking News
11 Δεκεμβρίου 2017

Η Βασιλεία Καραχάλιου ολοκλήρωσε ιδανικά την παρουσία της στην Ολυμπιακή ρεγκάτα στα Κανάρια νησιά αφού κατέκτησε την πρώτη θέση στα laser radial.



Πρώτη ξεκίνησε, πρώτη τελείωσε την παρουσία της στην Ολυμπιακή ρεγκάτα στα Κανάρια νησιά η Βασιλεία Καραχάλιου. Η 21χρονη Ελληνίδα ιστιοπλόος κατέκτησε την πρώτη θέση τόσο στις γυναίκες όσο και στο σύνολο.

Συνολικά η Καραχάλιου τερμάτισε δύο φορές πρώτη, τρεις δεύτερη, μία τρίτη και είχε παράλληλα τρεις τέταρτες θέσεις από την οποία έσβησε τη μία και τερμάτισε στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης πάνω από τον Αλφόνσο Φερνάντεθ Πέρεθ.

Τρίτη στη συνολική κατάταξη και δεύτερη στις γυναίκες ήταν η Άλισον Γιουνγκ (Μ. Βρετανία) και τέταρτη η συμπατριώτισσα της Τζορτζίνα Ποβάλ. Στα αξιοσημείωτα ότι η Καραχάλιου πήρε τον τίτλο της καλύτερης ιστιοπλόου της διοργάνωσης.

Με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώθηκε μία εξαιρετική σεζόν για την 21χρονη αθλήτρια.

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics