Breaking News
12 Δεκεμβρίου 2017

Τον παρθενικό του αγώνα ετοιμάζεται να διοργανώσει το Internasional Sailing Center (Διεθνές Κέντρο Ιστιοπλοΐας).

Το ζήτησαν οι ξένοι αθλητές της κατηγορίας ΦΙΝΝ που προπονούνται στην Ελλάδα και η διοίκηση της Ε.Ι.Ο το δέχθηκε με χαρά. Διοργανωτής όμιλος θα είναι ο Ολυμπιακός.


Η 1st International Sailing Center Regatta θα διεξαχθεί από αύριο Τρίτη μέχρι και την Πέμπτη και θα τρέξουν το λιγότερο 13 σκάφη. Τα 10 είναι από το εξωτερικό. Πρόκειται για 4 από την Πολωνία, δύο από την Κροατία κι από ένα σκάφος της Κύπρου, της Τουρκίας, της Τσεχίας και του Καναδά.


Θα αγωνιστούν επίσης οι Ι. Μιτάκης και Α. Τσότρας που στελεχώνουν την εθνική ομάδα, συν τον έμπειρο Π. Δαβουρλή.

Εκτός από τους Φιννίστες στο Διεθνές Κέντρο Ιστιοπλοϊας προπονούνται αυτές τις μέρες σκάφη 470 από την Ελβετία και 420 από την Μαλαισία.


Μετά τον διάσημο Λοράν Λεμιέ, άλλος ένας μεγάλος ιστιοπλόος με σπουδαία καριέρα στα ΦΙΝΝ βρίσκεται στη χώρα μας. Πρόκειται για τον Κροάτη Κάρλο Κούρετ με 4 συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες και μετάλλια σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Έχει έρθει στην Αθήνα με την ιδιότητα του προπονητή της κροατικής ομάδας, αλλά παράλληλα θέλει να δείξει στους αθλητές νέα μοντέλα πανιών. Ο Κούρετ είναι ο άνθρωπος που σετάρει τα πανιά στα σκάφη που τρέχουν στο America’s Cup!

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Οι πρώτες δύο ιστιοδρομίες έγιναν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Νεότητας της κατηγορίας Λέιζερ Ράντιαλ που διοργανώνει στο νησί Σάνια της Κίνας η world sailing.

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου τερμάτισε 17 και 13 αντίστοιχα και με 30 βαθμούς είναι 13ος σε σύνολο 51 σκαφών.
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics