Breaking News
24 Ιανουαρίου 2018

Ο Κώστας Μπανιώτης πραγματοποίησε τον πρώτο του αγώνα στη σεζόν και με άλμα στα 2.20μ. κατέλαβε την τρίτη θέση στο μίτινγκ ύψους της Κολωνίας.

 


Ο κορυφαίος Ελληνας άλτης του ύψους ξεκίνησε τον αγώνα του με έγκυρο άλμα στα 2,16μ., ξεπέρασε με την δεύτερη τα 2,20 μ. και στη συνέχεια απέτυχε στα 2,24 μέρα. Ο Μπανιώτης θα έχει την ευκαιρία στους αγώνες που θα ακολουθήσουν να βρει το ρυθμό του και να κυνηγήσει επιδόσεις κοντά στο στόχο του.Νικητής του αγώνα ήταν ο Μάρκο Φασινότι με 2,24 μέτρα.

Ο έκτος πριν δύο χρόνια στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού του Πόρτλαντ θα επιδιώξει τη συμμετοχή και διάκριση στο Παγκόσμιο του Μπέρμιγχαμ.
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics