Breaking News
11 Φεβρουαρίου 2018

Νέα μεγάλη πτήση για τον Εμμανουή Καραλή με τον πρωταθλητή μας να κάνει με 5.78 Παγκόσμιο ρεκόρ Εφήβων στο άλμα επί κοντώ και να πιάνει και το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών.

 


Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται ο Εμμανουή Καραλής. Ο νεαρός πρωταθλητής μας κατέκτησε με 5.78 το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο άλμα επί κοντώ, αλλά αυτό ήταν το λιγότερο, καθώς η συγκεκριμένη επίδοση είναι η καλύτερση στην ιστορία του αθλήματος στους Εφήβους. Ο Καραλής έσπασε το Παγκόσμιο ρεκόρ Εφήβων και πήρε και την πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Μπέρμιγχαμ. Ο Καραλής έβαλε τον πήχη στα 5.86 θέλοντας να σπάσει το ρεκόρ του Κωνσταντίνου Φιλιππίδη αλλά παρότι και οι τρεις του προσπάθειες ήταν πολύ καλές, δεν μπόρεσε να περάσει το συγκεκριμένο ύψος. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Πέτρος Χάτζιου με 5.35, ενώ το χάλκινο ο Θεόδωρος Χρυσανθόπουλος με 5.25.

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics