Breaking News
13 Φεβρουαρίου 2018

Η Κατερίνα Στεφανίδη θα αγωνιστεί το απόγευμα της Τρίτης (13/2) στο μίτινγκ που θα γίνει στη Λιεβέν στον προτελευταίο της αγώνα πριν το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μπέρμιγχαμ.



Μία ακόμη στάση πρόσθεσε στο πρόγραμμα της η Κατερίνα Στεφανίδη, λίγο πριν έρθει στην Ελλάδα για τον τελευταίο κύκλο των προπονήσεων της για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μπέρμιγχαμ.

Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια θα αγωνιστεί την Τρίτη (13/2) στο μίτινγκ που θα γίνει στη Λιεβέν με στόχο να βελτιώσει το 4,82 μ.., που σημείωσε πριν λίγες ημέρες στη Ρουέν.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2017 στον καθένα από τους αγώνες που προηγήθηκαν στη σεζόν έχει πετύχει φετινό ρεκόρ, ενώ έχει δείξει πως είναι θέμα χρόνου να κυνηγήσει επιδόσεις πάνω από το 4.90 μ., που είναι το ρεκόρ της στον κλειστό στίβο.

Η Στεφανίδη θα κάνει τον τελευταίο της αγώνα πριν το Μπέρμιγχαμ στις 25 του μηνός στο μίτινγκ του Ρενό Λαβιλενί, στο Κλερμόν Φεράν.

σπορτ24

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics