Breaking News
19 Μαρτίου 2018

Προσέθεσε ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο στην -μεγάλη πλέον- συλλογή του και επέστρεψε θριαμβευτής από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Μπακού ο κορυφαίος αθλητής των κρίκων.

 

Με θετικό απολογισμό επέστρεψε η ελληνική αποστολή από το Μπακού, όπου συμμετείχε με πέντε αθλητές στο στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης γυμναστικής.

Θριαμβευτής, για ακόμα μια φορά, ήταν ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο «άρχοντας των κρίκων» κατέκτησε το όγδοο σερί χρυσό μετάλλιο σε όλες τις διοργανώσεις και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για αυτό.

Μαζί του επέστρεψαν και οι Βλάσης Μάρας και Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, που «άγγιξαν» το βάθρο σε μονόζυγο και κρίκους αντίστοιχα, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα, με διαφορετική πτήση, είχε ταξιδέψει η «ασημένια» Ιωάννα Ξουλόγη και η Εβελίνα Μάγια.

sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics