Breaking News
18 Απριλίου 2018

Τη δυναμική και το ταλέντο της έδειξε για μία ακόμη φορά στη χρονιά η Σπυριδούλα Καρύδη.Η πρωταθλήτρια από την Κέρκυρα ξεχώρισε στο πρωινό πρόγραμμα του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος στο Σχηματάρι, αφού πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ στο τριπλούν με άλμα στα 13,11 μέτρα (1,9).

 


Η 17χρονη βελτίωσε το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ, το οποίο ήταν 12,97 μ., από τον χειμώνα και παράλληλα έγινε η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια της κατηγορίας, που ξεπερνάει το φράγμα των 13,00 μέτρα. Παράλληλα η νεαρή πέτυχε το τέταρτο πανελλήνιο ρεκόρ στη χρονιά, δεδομένο του ότι το χειμώνα το είχε βελτιώσει τρεις φορές.


Η αθλήτρια του Παύλου Σκορδίλη πλέον δείχνει πως είναι σε θέση να διεκδικήσει τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της κατηγορίας της στο Γκιορ. Η Καρύδη βελτίωσε και το σχολικό ρεκόρ, το οποίο ήταν 12,94 μ. και ανήκε σε μία άλλη αθλήτρια από την Κέρκυρα, την Κωνσταντίνα Ρωμαίου.

Το πρωινό πρόγραμμα της σημερινής ημέρας περιλάμβανε έναν ακόμη τελικό, αυτόν του ακοντισμού κορασίδων. Εκεί νικήτρια ήταν το μεγάλο φαβορί, η Ελίνα Τζένγκο, που έστειλε το ακόντιο στα 50,06 μ. και δεν άφησε κανένα περιθώριο στις αντιπάλους της.

Παράλληλα η αθλήτρια από την Χαλκιδή, για μία ακόμη φορά στην καριέρα της πέτυχε βολή πάνω από τα 50,00 μέτρα. Στη δεύτερη θέση με νέο ατομικό ρεκόρ ολοκλήρωσε τον αγώνα της η Θεοδώρα Σταμάτη με 48,67 μ. και στην τρίτη η Μελπομένη Μπαράκη με 48,62 μέτρα.


Στα 100 μ. κορασίδων η Βάγια Δαμπλιά έδειξε έτοιμη να κατακτήσει το δεύτερο χρυσό της μετάλλιο στη διοργάνωση - πέρυσι πρώτη στα 200 μ. - αφού διένυσε την απόσταση σε 12.08 (-1,7) και έδειξε σε θέση να κυνηγήσει ακόμη και το πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας, που είναι 12.00 και ανήκει στην Μαρία Μπελιμπασάκη.

Η Δαμπλιά, η οποία πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ, άφησε στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης την Εμμανουέλα Καρυάμπα, που με 12.11 (-1,7), ήταν εξίσου εντυπωσιακή, ενώ με αξιώσεις θα μπει στον τελικό και η Αννα - Ευδοξία Μπάρτζου, που σημείωσε 12.23 (-1,7).

Την ικανότητα του να τρέχει σταθερά γρήγορα επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά ο Γιάννης Γρανιτσιώτης, που χωρίς...κόπο τερμάτισε νικητής στον προκριματικό των 100 μ. με 10.67 (-1.7). Καλή παρουσία και από τον Σωτήρη Κομιανό - Γραββάνη, που πέτυχε 10.87.

Ο Σωτήρης Δουκατέλης κατέβηκε για πρώτη φορά τα 22.00 και με 21.87 ήταν ο γρηγορότερος στον προκριματικό των 200 μ., δείχνοντας πως το καλοκαίρι θα είναι σε θέση να τρέξει ακόμη γρηγορότερα.

Η Κύπρια Σάντα Κολομείτεβ ήταν γρηγορότερη στα 200 μ. με το επιβλητικό 24.06 (0.7), ενώ εξίσου αποτελεσματική ήταν και η Νοράγια Τζόνσον που τερμάτισε σε 24.79 και βελτίωσε το ρεκόρ της. Με αξιώσεις θα μπει στον τελικό και η Μιχαέλα Μπαλτσιώτη που με 25.04 πέτυχε ατομικό ρεκόρ.

Ο Βασίλης Αρβανίτης ήταν γρηγορότερος όλων στα 110 μ. εμπ. με 14.13 και πλέον σκέφτεται το όριο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 στο Γκιορ, το οποίο είναι 13.95.

Τα πρωινά αποτελέσματα
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics