Breaking News
19 Απριλίου 2018

Την πρώτη Συνέντευξη Τύπου ενόψει της διεξαγωγής της 8ης Διεθνούς Αθλητικής Συνάντησης Στίβου «Χανιά 2018», που θα γίνει το Σάββατο 19 Μαϊου, παραχώρησε η διοίκηση του διοργανωτή συλλόγου Γ.Σ. «Ελ. Βενιζέλος», όπου γνωστοποίησε και λεπτομέρειες των αγώνων.

 

Ο πρόεδρος Γιώργος Γιατρουδάκης καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. Χριστόφορος Ανδρουλιδάκης και Χρύσα Χαριτάκη-Μακράκη, εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την προετοιμασία και ποιότητα της διοργάνωσης, αφού αναμένεται να έχει τις περισσότερες συμμετοχές από κάθε άλλη χρονιά, τόσο από Έλληνες όσο και από ξένους αθλητές και αθλήτριες υψηλού αγωνιστικού επιπέδου.

Η συνέντευξη Τύπου ξεκίνησε με την τοποθέτηση του προέδρου του Γ.Σ. «Ελευθέριος Βενιζέλος», Γιώργου Γιατρουδάκη, που έκανε μία πρώτη ενημέρωση σχετικά με τη διοργάνωση, για την οποία εξέφρασε την αισιοδοξία ότι θα κυλήσει απολύτως ομαλά και ότι οι αγώνες θα είναι υψηλού επιπέδου.

«Φέτος ο αγώνας θα είναι διεθνής, αφού η παρουσία των ξένων αθλητών που θα αγωνιστούν προβλέπεται να είναι περισσότερη από κάθε άλλη χρονιά σε αριθμό, ενώ θα είναι εξαιρετική σε αγωνιστική ποιότητα. Οι ετοιμασίες μας ξεκίνησαν από το καλοκαίρι του 2017 και συνεχίζονται μέχρι και σήμερα. Είμαι σίγουρος ότι με την άριστη συνεργασία των συναδέλφων μου στη διοίκηση, αλλά και των δύο εξωτερικών συνεργατών, της Αθηνάς Χαριτάκη και του Περικλή Ιακωβάκη, όλα θα κυλήσουν ομαλά και στις 19 Μαΐου θα ολοκληρώσουμε τις προσπάθειές μας με τον καλύτερο τρόπο. Θα προσφέρουμε υψηλού επιπέδου αγώνες στίβου σε όλα τα επίπεδα και οι φίλοι του κλασικού αθλητισμού των Χανίων θα περάσουν ένα πολύ όμορφο απόγευμα».

Ο γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου, Χριστόφορος Ανδρουλιδάκης, τόνισε: «Φέτος η διοργάνωση γίνεται σε ένα επίπεδο πιο ενδιαφέρον, ανεβασμένο και επαγγελματικό για τους θεατές και για όλους τους πολίτες. Για πρώτη φορά φέτος η συμμετοχή θα είναι από πολλές χώρες, την Ελλάδα, την Κύπρο, την Γερμανία, την Κροατία, τη Ρουμανία, τη Σερβία, την Φινλανδία, ενώ έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και αθλητές από άλλες χώρες και βρισκόμαστε σε αναζήτηση της μετακίνησης και της διαμονής τους. Νωρίτερα από τους επίσημους αγώνες θα διεξαχθούν αναπτυξιακά αγωνίσματα κατηγορίας Παίδων, Κορασίδων, Παμπαίδων και Παγκορασίδων. Τα αγωνίσματα θα διαρκέσουν μέχρι τις 19.45 και ελπίζουμε να έχουμε όλους τους Χανιώτες κοντά μας».

Τέλος, η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων-Επικοινωνίας του Δ.Σ., Χρύσα Χαριτάκη-Μακράκη, ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς για τη στήριξη και τη συνδρομή τους, τονίζοντας ότι, «χωρίς τη βοήθειά τους δεν θα μπορούσε να γίνει αυτή η διοργάνωση».

Η διοργάνωση είναι εγκεκριμένη από το ΣΕΓΑΣ και αποτελεί αγώνα επίτευξης ορίων από τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες για τα επερχόμενα Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα του 2018. Συνδιοργανωτές της μεγάλης αυτής αθλητικής διοργάνωσης είναι η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Χανίων και ο Δήμος Πλατανιά, ενώ υποστηρίζεται από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΡΗΤΗΣ, το ΕΑΚ Χανίων, το Ίδρυμα Μελετών και Ερευνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών Χανίων.

Τα αγωνίσματα του μίτινγκ:
Ανδρών
100μ, 200μ, 400μ, 800μ, 110μ. εμπόδια, Επί κοντώ, Μήκος, Σφαιροβολία, Δισκοβολία
Γυναικών
100μ, 400μ, 100μ. εμπόδια, Επί κοντώ, Τριπλούν

ΑΠΕ-ΜΠΕ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics