Breaking News
10 Αυγούστου 2018

Ο Μίλτος Τεντόγλου έγραψε ιστορία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και στα Γρεβενά του ετοιμάζουν μια ξεχωριστή υποδοχή. Ο Γρεβενιώτης πρωταθλητής, σε ηλικία μόλις 20 ετών κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου με επίδοση 8.25μ. που είναι μάλιστα και η καλύτερη φετινή του επίδοση.


Στα Γρεβενά είναι περήφανοι για το δικό τους παιδί που σήκωσε την Ελλάδα ψηλά και παράλληλα η πόλη τους ακούστηκε σε όλο τον κόσμο. Δεν θα μπορούσαν να μην επιφυλάξουν και την ανάλογη υποδοχή σε ένα παιδί που έγραψε ιστορία και στον οποίο υποκλίθηκε όλη η Ευρώπη.

Σε κεντρικό πεζόδρομο της πόλης οι Γρεβενιώτες έφτιαξαν ένα graffiti για να υποδεχτούν τον άνθρωπο τους, τον φίλο τους, τον συμπολίτη τους, τον πρωταθλητή Ευρώπης, Μίλτο Τεντόγλου.
Διακρίνεται η φιγούρα του να κάνει άλμα και από κάτω το μήνυμα «welcome home champion», δηλαδή «καλώς ήρθε σπίτι πρωταθλητή». Η πόλη των Γρεβενών γκρεμίζει τα τείχη της για το χρυσό παιδί της!

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics