Breaking News
13 Αυγούστου 2018

Με ιδανικό τρόπο ολοκληρώθηκε για την Ελλάδα το Παγκόσμιο πρωταθλημα στίβου του Βερολίνου.

Δημήτρης Τσιάμης στην τελευταία μέρα των αγώνων μετά από καταπληκτική εμφάνιση κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο τριπλούν με 16.78 μ.
Είναι το πρώτο μετάλλιο για τον πολύπειρο άλτη σε σημαντική διοργάνωση του στίβου.
Η Ελλάδα με το μετάλλιο του 36χρονο Τσιάμη έφτασε τα 6, τερματίζοντας στην πολύ τιμητική 5η θέση του πίνακα των μεταλλίων της διοργάνωσης, με 3 χρυσά, 2 αργυρά και ένα χάλκινο.

Στην έκτη θέση ο Κώστας Φιλιππίδης

Ο Κώστας Φιλιππίδης δεν κατάφερε να πάρει μετάλλιο, έμεινε στα 5.75 μέτρα και τερμάτισε στην έκτη θέση της κατάταξης στο ευρωπαϊκό του Βερολίνου.
Ο Έλληνας πρωταθλητής του επί κοντώ, Κώστας Φιλιππίδης, δεν κατάφερε να κατακτήσει μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου.
Έκανε καλή επίδοση, περνώντας τα 5.75 μέτρα (αποτελεί νέο φετινό ρεκόρ), αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τα 5.80. Με αυτόν τον τρόπο τερμάτισε στην έκτη θέση της κατάταξης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics