Breaking News
24 Αυγούστου 2018

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος πήρε την πρώτη θέση στο μίτινγκ του Ροβερέτο με άλμα στα 8μ.

 

Ο πρωταθλητής Ευρώπης ξεκίνησε τον αγώνα με 7.61μ, στη συνέχεια «προσγειώθηκε» στα 7.95μ. και τέθηκε επικεφαλής του αγωνίσματος αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Τζαμαϊκανό Γκέιλ που πέτυχε 7.93μ στην πρώτη προσπάθειά του άλμα που ήταν και το καλύτερό του στον αγώνα.

Ο Έλληνας άλτης θέλοντας να πετύχει κάτι παραπάνω είχε άκυρες την τρίτη και την τέταρτη προσπάθειά του, ενώ στην πέμπτη «πέταξε» στα 8μ, ενώ ήταν άκυρος και στην τελευταία του προσπάθεια.

Με το άλμα αυτό πήρε την πρώτη θέση και ήταν η 11η φορά που πετυχαίνει επίδοση με τον αριθμό 8 στις προσπάθειές του. Πίσω από τον Γκέιλ βρέθηκε ο Ουκρανός Μαζούρ με 7.73μ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics