Breaking News
03 Σεπτεμβρίου 2018

Η "χρυσή" στο τριπλούν στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, Βούλα Παπαχρήστου, επέστρεψε στο Βερολίνο και κατέλαβε την δεύτερη θέση στο ISTAF με καλύτερο άλμα στα 14,25 μέτρα.



Στην τελευταία αγωνιστική εβδομάδα της σεζόν μπήκε σήμερα η Βούλα Παπαχρήστου, που ήταν μια από τις 11 πρωταθλητές Ευρώπης, που μετείχαν στο μίτινγκ του Βερολίνου. Η "χρυσή" πριν από λίγες εβδομάδες στο τριπλούν στην 24η στάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος επέστρεψε στο Βερολίνο και κατέλαβε την δεύτερη θέση στο ISTAF με καλύτερο άλμα στα 14,25 μέτρα.

Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι ξεκίνησε τον αγώνα της με δύο άκυρα άλματα, ήταν συγκρατημένη και έγκυρη στην στην τρίτη προσπάθεια, η οποία μετρήθηκε στα 13,91 μ. (0,2) και συνέχισε με 14,06 μ. (0,2), 14,25 μ.(0,2) και 13,82 μ. (-0,5) για να χάσει μόνο από την Τζαμαϊκανή Κίμπερλι Γουίλιαμς, που είχε καλύτερο άλμα στα 14,40 μέτρα. Την τρίτη θέση στον αγώνα πήρε η Νιλ Έκαρντ (Γερμανία) με 14,04 μέτρα.

Η Παπαχρήστου θα ολοκληρώσει την άκρως επιτυχημένη σεζόν την ερχόμενη εβδομάδα στην Οστράβα ως μέλος της ευρωπαϊκής ομάδας, που θα συμμετάσχει στο Διηπειρωτικό κύπελλο. Η 29χρονη στη διάρκεια της θερινής σεζόν πέτυχε δύο φορές άλμα στα 14,60 μ., που είναι η κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics