Breaking News
24 Οκτωβρίου 2018

Πριν λίγες ημέρες ο Λευτέρης Πετρούνιας ανακοίνωσε τα δυσάρεστα, πως δηλαδή δεν πρόκειται να βρεθεί στο επικείμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα.

 



Ο κορυφαίος αθλητής στους κρίκους και εξήγησε ότι έχει σοβαρό τραυματισμό και δεν θα έδινε το παρών στους αγώνες. Ωστόσο o Λευτέρης βρέθηκε στη Ντόχα και αναμένεται να σφίξει τα δόντια, να συμμετάσχει παρά τον τραυματισμό του!

Σήμερα ενημέρωσε και τους διαδικτυακούς του φίλους για το προγραμματισμένο χειρουργείο που έχει να κάνει.

«Στις 5 Νοεμβρίου είναι προγραμματισμένο το χειρουργείο μου… Εδώ όμως στο Παγκόσμιο αυτές τις ημέρες δοκίμασα τα όρια μου… Το συζήτησα με τον προπονητή μου και το ιατρικό team και αποφάσισα να σφίξω τα δόντια και να αγωνιστώ !! Ελπίζω να σας κάνω πάλι υπερήφανους. Πάμε δυνατά για την Ελλάδα μας», έγραψε στη λεζάντα του.
GAZZETTA.GR

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics