Breaking News
01 Ιανουαρίου 2019

Το μήνυμα της Κατερίνας Στεφανίδη για το ζόρικο 2018 και το ελπιδοφόρο 2019.

 



Μέσα στο 2018 κατέκτησε δυο μετάλλια. Το ένα, χρυσό στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Βερολίνο, και το άλλο, χάλκινο στο Παγκόσμιο κλειστού στο Μπέρμιγχαμ. Η Κατερίνα Στεφανίδη και πάλι το πρόσωπο της χρονιάς στον ελληνικό στίβο.

Σταθερή αξία στο επί κοντώ. Μια μετοχή που συνεχώς ανεβαίνει και... πετάει. Η Κατερίνα Στεφανίδη άφησε πίσω της το 2018 και με μήνυμα το αποχαιρετά αλλά υποδέχεται και το 2019!

«Το 2018 ήταν μια από τις πιο δύσκολες χρονιές της καριέρας μου. Μας έμαθε την σημασία της επιμονής και μας έδειξε πως οι δύσκολες στιγμές κάνουν την κάθε επιτυχία ακόμα πιο ικανοποιητική. Έτοιμοι για το 2019», έγραψε στην σελίδα της στα social media.

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics