Breaking News
21 Ιανουαρίου 2019

Οι Εμμανουέλ Καραλής και Μίλτος Τεντόγλου, των οποίων τις προσπάθειες στηρίζει ο Stoiximan.gr, επέστρεψαν στην Αθήνα με τα χρυσά μετάλλια στις αποσκευές τους.



Άλλη μια επιτυχία για τον ελληνικό στίβο. Ο Εμμανουήλ Καραλής τις προσπάθειες του οποίου στηρίζει ο Stoiximan.gr, ξεπέρασε τα 5,55 μ. κατέκτησε την πρώτη θέση στο επί κοντώ στους Μεσογειακούς Αγώνες Κ23 στο Μιραμάς και έδειξε πως πολύ σύντομα θα μπορέσει να κινηθεί σε επίπεδα που θα του επιτρέπουν τη συμμετοχή σε μεγάλες διοργάνωσεις.


Θέση στην ομάδα που θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό της Γλασκώβης έκλεισε ο Μίλτος Τεντόγλου, στην πρώτη του εμφάνιση για το 2019. Ο πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος, του οποίου επίσης τις προσπάθειες στηρίζει ο Stoiximan.gr αναδείχθηκε νικητής άλμα στα 7,99 μ., επίδοση καλύτερη από το όριο (7.95 μ.) για το κορυφαίο γεγονός του χειμώνα, αλλά και από το ατομικό του ρεκόρ στον κλειστό στίβο, το οποίο ήταν 7,95 μ. από τις 11 Φεβρουαρίου το 2018.


Αμφότεροι επέστρεψαν στην Αθήνα τη Δευτέρα (21/1). Στο αεροδρόμιο εκ μέρους της παρευρέθηκε ο Γιώργος Πατρίκιος από το τμήμα χορηγιών, ενώ στην υποδοχή του Μίλτου Τεντόγλου ήταν και ο Γιάννης Λάσκαρης από την Progame που εκπροσωπεί τον αθλητή. Όσον αφορά στους προπονητές των αθλητών που φαίνονται στις φωτογραφίες είναι ο Ανδρέας Τσώνης (του Καραλή) και ο Γιώργος Πομάσκι (του Τεντόγλου).
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics