Breaking News
20 Φεβρουαρίου 2019

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης ήταν δεύτερος στη σφαιροβολία F54 και o Στέλιος Μαλακόπουλος τρίτος στα 200μ. T62 χαρίζοντας ακόμα δύο μετάλλια στη χώρα μας.



Όπως συνέβη στην πρεμιέρα, έτσι και σήμερα (19/2), οι Μανώλης Στεφανουδάκης και Στέλιος Μαλακόπουλος, εκπροσώπησαν τον ελληνικό στίβο στο πόντιουμ των νικητών του 9th Sharjah International Open Athletics Meeting 2019 που φιλοξενείται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο δις Παραολυμπιονίκης σε Λονδίνο και Ρίο, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στη σφαιροβολία F54, ενώ ο κάτοχος δύο μεταλλίων από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2018, βρέθηκε στην τρίτη θέση των 200μ. T62. Ακόμη από ελληνικής πλευράς, ο Φίλιππος Παπαδάκης κατετάγη 7ος στη σφαίρα F55.

Ο Στεφανουδάκης είχε καλύτερη βολή στα 7 μέτρα 88 εκατοστά, επίδοση που σημείωσε στην έκτη και τελευταία προσπάθεια, ενώ ο Παπαδάκης έστειλε τη σφαίρα να καρφωθεί στα 5 μέτρα 71 εκατοστά. Όσον αφορά στον Μαλακόπουλο, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 200μ. με 24.64.

"Για λίγο δεν ήρθε το πανελλήνιο ρεκόρ στα 200μ. Όμως η κούρσα του ήταν πολύ καλή τεχνικά. Στην στροφή βέβαια είχε αρκετή κόντρα, όμως αμέσως μετά ήταν καλύτερος σε σχέση με χθες", σχολίασε ο προπονητής του Μαλακόπουλου, Δημήτρης Τσιφτσόγλου.

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics