Breaking News
25 Φεβρουαρίου 2019

Η σειρά των World Tour Platinum, της κορυφαίας βαθμίδας των επαμειβόμενων τουρνουά της I.T.T.F., «ανοίγει» τον επόμενο μήνα στην Ντόχα και ο Παναγιώτης Γκιώνης θα είναι παρών. Το ισχυρό πρωτάθλημα του Κατάρ θα διεξαχθεί 26-31 Μαρτίου και, όπως πάντα, θα συγκεντρώσει πολύ μεγάλα ονόματα του διεθνούς στερεώματος.

 

Γίνεται, άλλωστε, λίγο χρονικό διάστημα πριν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ατομικών αγωνισμάτων της Βουδαπέστης, αυτό είναι επιπλέον κίνητρο για τους αθλητές και, από την πλευρά του, θέλει και ο κορυφαίος αμυντικός να τεστάρει τη φόρμα του με δυνατούς αντιπάλους. Πέρα από το απλό ανδρών δήλωσε συμμετοχή και στο διπλό.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο «Lusail Sports Arena». Θα είναι οι εναρκτήριοι στα συνολικά έξι World Tour Platinum, που συμπεριλήφθηκαν στο φετινό καλεντάρι των World Tour. Ενδεικτικό του τεράστιου ενδιαφέροντος είναι ότι έχουν δηλώσει συμμετοχή 151 αθλητές απ’ όλες τις ηπείρους.

Ο «χάλκινος» πρωταθλητής Ευρώπης του απλού ανδρών το 2013 θα μετάσχει πάλι στο τουρνουά της Ντόχα, ύστερα από πέντε χρόνια. Το 2014 είχε αποκλειστεί στον γύρο των «32» από τοπ αθλητή της παγκόσμιας σκηνής, τον Κινέζο Σου Σιν με 4-0 σετ.

Το Οπεν περιλαμβάνει όλα τα ατομικά αγωνίσματα, μαζί δηλαδή και το διπλό μικτό, το οποίο έχει μπει στο Ολυμπιακό πρόγραμμα για το 2020. Στο διπλό ανδρών ο Γκιώνης θα αγωνιστεί με τον Τσέχο συμπαίκτη του στην πολωνική Μπογκόρια, Πάβελ Σίρουτσεκ.

Το σύστημα διεξαγωγής σε όλα τα αγωνίσματα είναι το απλό «νοκ άουτ». Τα προκριματικά του απλού θα γίνουν στις 26 και 27 Μαρτίου.
sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics