Breaking News
04 Μαΐου 2019

Ο Κώστας Φιλιππίδης με 5.46μ έμεινε στην 8η θέση στο επί κοντώ στη Ντόχα.

 


Δεν έχεις χρόνο να παρακολουθήσεις τα στοιχήματά σου; Το αυτόματο Cash Out* σου λύνει τα χέρια! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Από τη Ντόχα και το στάδιο Χαλιφά, εκεί όπου θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο του 2019 το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, ξεκίνησε την Παρασκευή η σειρά των αγώνων Diamond League.

Στην πρεμιέρα της σειράς συμμετείχε και ο Κώστας Φιλιππίδης ο οποίος ξεκίνησε με άλμα στα 5,46 μ. και κατέλαβε την 7η θέση. Ο Σαμ Κέντρικς ήταν εκείνος που ξεχώρισε, αφού ήταν νικητής με 5,80 μ., ενώ ακολούθησαν ο Τιάγκο Μπραζ (Βραζιλία) με 5,71 μ. και ο Σιέτο Γιαμαμότο με 5,61 μέτρα. Ο Πιοτρ Λίσεκ έμεινε στην τέταρτη θέση με 5,46 μ., ύψος που πέρασαν συνολικά πέντε αθλητές.

Ο Έλληνας αθλητής ξεπέρασε με την πρώτη τα 5,31 μέτρα.

Στη δισκοβολία ο Ντάνιελ Σταλ (Σουηδία) ξεκίνησε ιδιαίτερα δυνατά αφού έβαλε σημάδι στα 70,56 μ. και έγινε ο κορυφαίος του πλανήτη, ενώ η επίδοση του αποτελεί ρεκόρ diamond league. Εντυπωσιακά ξεκίνησε τη χρονιά και η Κατρίν Ιμπαργκουέν (Κολομβία), που όπως και πέρυσι έτσι και φέτος θα προσπαθήσει να κάνει το νταμπλ σε τριπλούν και μήκος.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια αγωνίστηκε στο μήκος, όπου πέτυχε 6,74 μ. και άφησε στη δεύτερη θέση την Μαρίνα Μπεχ- Ρόμαντσουκ (Ουκρανία) με 6,74 μ. και στην τέταρτη στην Μπροκ Στράτον (Αυστραλία) με 6,73 μέτρα. Η Νταλιλάχ Μουχαμάντ ξεκίνησε τη χρονιά με 53.61 στα 400 μ. εμπ. για να δείξει από την αρχή της σεζόν πως θέλει να επιστρέψει στο ίδιο στάδιο τον Σεπτέμβριο, για να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Η 29χρονη αθλήτρια βελτίωσε το ρεκόρ διοργάνωσης και την κορυφαία επίδοση στον πλανήτη. Στη γραμμή του τερματισμού κρίθηκε ο νικητής στα 800 μ. με τον Νιτζέλ Άμος (Μποτσουάνα) να επικρατεί με 1.44.29, έναντι του 1.44.50 του Εμμανουέλ Κορίρ (Κένυα) και το 1.44.70 του Ντόναβαν Μπράζιερ (ΗΠΑ). Την κορυφαία επίδοση στον κόσμο στα 3.000 μ. στιπλ σημείωσε ο Ελ Μπακαλί (Μαρόκο) με 8.07.22.

Στο ύψος η 18χρονη Ουκρανή Γιαροσλάβα Μάχουτσιχ ξεπέρασε το 1,96 μ. και έγινε η νεαρότερη νικήτρια στην ιστορία της διοργάνωσης του Diamond League.

Εξαιρετική κούρσα έγινε στα 3.000 μ. των γυναικών με την Χέλεν Όμπιρι (Κένυα) να αποδεικνύεται ιδιαίτερα δυνατή στα τελευταία μέτρα. Η έμπειρη αθλήτρια κατάφερε να αντισταθεί στην πίεση που της άσκησε η Γκενζεμπέ Ντιμπάμπα και τερμάτισε πρώτη σε 8.25.60, έναντι 8.26.20 της αθλήτρια από την Αιθιοπία.

Πηγή: Segas.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics