Breaking News
06 Μαΐου 2019

Στα 16,4μ προσγειώθηκε ο Μίλτος Τεντόγλου στον Άγιο Κοσμά. Καλή εμφάνιση και από την Παπαχρήστου.

 


Εξαιρετικός ήταν ο Μίλτος Τεντόγλου στο τριπλούν στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών που διεξήχθη στον Άγιο Κοσμά.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος ήταν άκυρος στο πρώτο άλμα, πέτυχε 15,77 μ. (4,9) στο δεύτερο και στο τρίτο και τελεταίο του άλμα σημείωσε 16,04 μ. (4,1).

"Δεν έχω βρει ακόμη το ρυθμό που χρειάζεται. Για την ώρα επιστρέφω στο βασικό μου αγώνα και θα δούμε πότε θα γίνει η επόμενη εμφάνιση μου στο τριπλούν", είπε ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι.

Ο Τεντόγλου την ερχόμενη εβδομάδα θα επιστρέψει στο βασικό του αγώνισμα, το μήκος, προκειμένου να αγωνιστεί στα Βεργώτεια κι έπειτα θα πάρει μέρος στο Diamond League της Σανγκάης (18/5). Την δεύτερη θέση στον σημερινό αγώνα κατέλαβε ο Νίκος Καψής (ΑΕΚ) με 15,68 μ. (6,4) και την τρίτη ο Θοδωρής Ζιντζόβας (ΓΣ Κηφισιάς) με 15,42 μ. (3,4).

Πολύ καλή εμφάνιση από Παπαχρήστου

Η Βούλα Παπαχρήστου αγωνίστηκε στο μήκος στην ίδια διοργάνωση και "προσγειώθηκε" στα 6,65 μ. (4,7 μ.) στη δεύτερη και τελευταία προσπάθεια της. Η Παπαχρήστου στο πρώτο της άλμα, πήγε ακόμη μακρύτερα, ωστόσο δεν μετρήθηκε, αφού πάτησε οριακά την βαλβίδα.

Η Παπαχρήστου θα επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο, την ερχόμενη εβδομάδα, προκειμένου να κάνει στα Βεργώτεια τον επόμενο αγώνα της στο μήκος. "Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και σε θέση να πηδήσει μακριά στο μήκος, κάτι που βλέπω και στις προπονήσεις. Θα συνεχίσω στα Βεργώτεια, ενώ θα κάνω τον πρώτο μου αγώνα στο τριπλούν, στο Diamond League του Όσλο", είπε η Παπαχρήσρου μετά τον αγώνα.

Ο δυνατός άνεμος ταλαιπώρησε το σύνολο των αθλητών που μετείχαν στους αγώνες. Στα 100 μ. των γυναικών η Ραφαέλα Σπανουδάκη (ΓΣ Ηλιούπολης) ήταν νικήτρια με 12.10 (-1,7), με την Ειρήνη Βασιλείου (Αμεινίας Μεσογείων) να ακολουθεί με 12.19. Η Σπανουδάκη αναμένεται να κάνει τον επόμενο αγώνα της στο διασυλλογικό πρωτάθλημα και στις 26 Μαΐου στην Ιταλία, ενώ η Βασιλείου θα επιχειρήσει το πρώτο 400άρι της χρονιάς στις 9 Ιουνίου στα Χανιά.

Στα 400 μ. η Άννα Βασιλείου (Αμεινίας Μεσογείων) τερμάτισε σε 56.47 και κατάφερε να κρατηθεί στα τελευταία 100 μ. παρά το γεγονός ότι πέρασε ιδιαίτερα γρήγορα το πρώτο 200άρι και είχε μεταξύ άλλων να αντιμετωπίσει και τον δυνατό αντίθετο άνεμο. Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και η Άννα Κίαφια (ΓΣ Κηφισιάς) που τερμάτισε οριακά δεύτερη με 56.92 και αφήσει καλές εντυπώσεις ενόψει της συνέχειας. Στα 400 μ. των Ανδρών, γρηγορότερος όλων ήταν ο Γιάννης Λογοθέτης (ΓΣ Κηφισιάς) με 48.81, ενώ ακολούθησε πίσω του, ο Εράλντο Κεραμάς (ΓΣ Ηλιούπολης) με 49.65.

Στα 1.500 μ. ο Χρήστος Κοτίτσας (ΓΣ Κηφισιάς) μπήκε πρώτος στην τελική ευθεία, ωστόσο ο Κώστας Γκελαούζος (ΠΑΟ) είχε περισσότερες δυνάμεις και πήρε τελικά τη νίκη με 4.07.51, έναντι του 4.07.80 του συναθλητή του. Στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών, η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου (ΓΣ Κηφισιάς) έφτασε σχετικά εύκολα στη νίκη με 4.34.01, με την Ελένη Λευκοπούλου (ΓΣ Γλυφάδας) να την ακολουθεί με 4.43.19. Στη δισκοβολία καλή παρουσία πραγματοποίησε ο Ιάσωνας Θανόπουλος (ΑΟ Κάλλιστος), που είχε καλύτερη βολή στα 56,68 μέτρα.

Στην 20η θέση ο Μερούσης στην Πράγα

Ο Χριστόφορος Μερούσης έκανε σήμερα τον πρώτο του μαραθώνιο στη σεζόν και τον 15ο της καριέρας του, στην Πράγα.

Ο έμπειρος δρομέας του Σταύρου Καρρέ τερμάτισε σε 2.24.91 και κατέλαβε την 20η θέση στον αγώνα. Νικητής της κούρσας ήταν ο Αλμαχούμπ Νταζά με 2.05.58.
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics