Breaking News
11 Ιουνίου 2019

Στον 5ο κατά σειρά εφετινό αγώνα Diamond League που θα διεξαχθεί την προσεχή Πέμπτη (13/6) στο Όσλο θα συμμετάσχει η Βούλα Παπαχρήστου, η οποία συνεχίζει την παρουσία της στα καλοκαιρινά μίτινγκ με μεγάλο στόχο το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα.

 


Η Ελληνίδα αθλήτρια, με 14.20μ φέτος, θα πάρει μέρος στο τριπλούν, όπου βέβαια θα κληθεί να αντιμετωπίσει όλα τα μεγάλα ονόματα του αγωνίσματος. Στο Όσλο, λοιπόν, θα βρίσκονται ακόμη η Κολομβιανή «χρυσή» Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια, Κατερίνε Ιμπαργκουέν, με 14.38μ φέτος, η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Πατρίσια Μαμόνα, από την Πορτογαλία με 14.26μ και η Γερμανίδα «ασημένια» παγκόσμια πρωταθλήτρια, Κριστίν Γκίρις, με 14.61μ.

Δυνατές αθλήτριες, όμως, είναι και οι Αμερικανίδες Τόρι Φράνκλιν με 14.84μ ατομικό από πέρυσι και Κετούρα Όρτζι με 14.66μ φέτος στην Αθήνα των ΗΠΑ, αλλά και οι Τζαμαϊκανές Σανιένκα Ρίκετς (14.76μ φέτος) και Κίμπερλι Γουίλιαμς (14.64μ ατομικό ρεκόρ). Φυσικά, για το καλύτερο είναι ικανή η έμπειρη Ουκρανή παγκόσμια πρωταθλήτρια, Όλια Σαλαντούχα, στον πρώτο μεγάλο εφετινό αγώνα της και η οποία έχει ατομικό ρεκόρ 14.99μ.
onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics