Breaking News
14 Ιουνίου 2019

Ο Εμμανουήλ Καραλής είχε μικρό ατύχημα κατά την προπόνηση της Πέμπτης (13/6), καθώς το ακόντιο έσπασε κατά την προσπάθειά του. Παρά την αρχική ανησυχία συνέχισε κανονικά τις δοκιμές κι άφησε το δικό του μήνυμα  


Αρχικά σοκαρίστηκε, όπως παραδέχθηκε μέσα από το μήνυμα που δημοσίευσε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, αλλά τελικά κατάφερε και συνέχισε την προπόνηση και τις προσπάθειές του.

Ο Εμμανουήλ Καραλής είχε ένα απρόοπτο στην προπόνηση της Πέμπτης (13/6). O 19χρονος Έλληνας επικοντιστής είδε το ακόντιό του να σπάει στην αρχή της πτήσης του. Παρά την αρχική ανησυχία - τόσο του ιδίου, όσο και του προπονητή του - το ατύχημα δεν τον εμπόδισε και συνέχισε την προσπάθειά του μετά από τρία λεπτά.
"Σήμερα ένιωσα κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω ή δεν μπορώ να βρω τις λέξεις να το κάνω. Κατά την προπόνησή μου, το ακόντιο έσπασε και παρά την ανησυχία που ένιωσα, μετά από τρία λεπτά τα κατάφερα ξανά. Συμπέρασμα: Μην αφήνετε τα συναισθήματά σας να σας αποτρέψουν από το να πετύχετε τους στόχους σας. Πήρα ένα μάθημα σήμερα".

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics