Breaking News
16 Ιουνίου 2019

Σε πολύ καλή κατάσταση είναι η Μαρία Μπελιμπασάκη που σημείωσε 51.96 δευτερόλεπτα στα 400 μέτρα στο μίτινγκ του Σαμορίν και βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ.

 


Η «ασημένια» πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 200 μέτρα είχε σημειώσει 52.04 στα «Βενιζέλεια» στα Χάνια και έδειξε ότι είναι πολύ κοντά στο να πετύχει το όριο (51.80) για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα. Η 28χρονη έτρεξε σήμερα για έκτη φορά στην καριέρα της την απόσταση των 400 μ., κάτω από τα 52.00.


Στην ίδια διοργάνωση συμμετείχε και η Ελισάβετ Πεσιρίδου στα 100 μ. εμπ. που έκανε μια σχετικά χαλαρή κούρσα στον προκριματικό και με 13.48 (-1,3) προκρίθηκε στον τελικό, εκεί όπου, όμως, έκανε άκυρη εκκίνηση και έχασε την ευκαιρία να πετύχει μια καλή επίδοση. Η Πεσιρίδου επέστρεψε στους αγώνες την περασμένη εβδομάδα στο μίτινγκ των Χανίων, ύστερα από την πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού, και πέτυχε 13.26 δείχνοντας στη σωστή κατεύθυνση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics