Breaking News
11 Αυγούστου 2019

Το πρώτο χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα (WPFG 2019) Αστυνομικών και Πυροσβεστών που διεξάγεται στην Κίνα, κατέκτησε η αποστολή της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

 

Ο Γιώργος Πετράκης στην κατηγορία 100+ στο Τζούντο με τέσσερις νίκες (αήττητος) ανέβασε την Ελλάδα, την Ελληνική Αστυνομία και την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Η αποστολή της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών συμμετέχει με πλήθος αθλητών στα δυναμικά αγωνίσματα Τζούντο και Τάε Κβον Ντο, όπως επίσης και σε αγωνίσματα στίβου.

Η παρουσία της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Μαρίας Καρπαθάκη ως αρχηγού αποστολής, αλλά και του ταμία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΕΑΕ Κωνσταντίνου Ζακεστίδη, αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία της αποστολής.

Αναμφίβολα, πρόκειται για τεράστια επιτυχία που πιστώνεται πρώτα ο Γιώργος Πετράκης, αλλά και κατ'επέκταση η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος που δουλεύει μεθοδικά, σκληρά με προγραμματισμό και τα αποτελέσματα έρχονται σε μια μεγάλη διοργάνωση, όπως οι Παγκόσμιοι Αγώνες της Κίνας, που αποτελούν επί της ουσίας την Ολυμπιάδα των Σωμάτων Ααφαλείας.

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics