Breaking News
15 Αυγούστου 2019

Ο Κώστας Φιλιππίδης ξεπέρασε τα 5,67μ. και πήρε την πρωτιά στο επί κοντώ στο μίτινγκ του Λαντάου της Γερμανίας. Στην Πολωνία αγωνίζεται ο Καραλή την Πέμπτη (15/08), την Κυριακή στο Παρίσι η Στεφανίδη.



Ξεπέρασε τα 5.67μ ο Κώστας Φιλιππίδης και κατέλαβε την πρώτη θέση στο μίτινγκ στίβου του Λαντάου στη Γερμανία, το οποίο τιμά με την παρουσία του ο Έλληνας πρωταθλητής τα τελευταία χρόνια. Ο Φιλιππίδης πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 5.67 όπως και τα 5.47 ενώ με τη δεύτερη προσπάθεια τα 5.32 και 5.57μ.

Στη συνέχεια τοποθέτησε τον πήχη στα 5.77μ. για να βελτιώσει την καλύτερη φετινή του επίδοση, που είναι 5.71μ., αλλά απέτυχε.

Στον αγώνα Street Pole Vault στο Λαντάου της Γερμανίας πίσω από τον Φιλιππίδη στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Ισπανός Αντριάν Βάλες με επίδοση 5.47μ. τρίτος ο Κόουλ Γουέλς (ΗΠΑ) και στην τέταρτη θέση ο Ραφαέλ Χόλζντεμπε (ΓΕΡΜ) όλοι με την ίδια επίδοση.


Ο Εμμανουήλ Καραλής την Πέμπτη (15/8) θα πάρει μέρος στον αγώνα που γίνει στην πόλη Στσέτσιν της Πολωνίας. Ο νεαρός ψάχνει μια επίδοση κοντά στο φετινό του 5,71 μ. που πέτυχε στο Ζάππειο.

Η Κατερίνα Στεφανίδη συνεχίζει τους αγώνες της στη σειρά Diamond League κι έτσι θα είναι την Κυριακή (18/8) παρούσα στη διοργάνωση που θα γίνει στο Μπέρμιγχαμ. Η πρωταθλήτρια μας είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πλέον ξεκινάει τον τελευταίο κύκλο αγώνων πριν το Παγκόσμιο της Ντόχα.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2017, η οποία ήταν νικήτρια στον αγώνα του Μπίντγκοζ με άλμα στα 4,70 μ, έπειτα θα αγωνιστεί στο Παρίσι (24/8) και στις Βρυξέλλες (6/9), όπου θα γίνει ο δεύτερος τελικός της σειράς των διαμαντιώ, ενώ θα είναι παρούσα και στη συνάντηση Ευρώπη VS ΗΠΑ στις 7-8 Σεπτεμβρίου, διοργάνωση για την οποία έχει ήδη το ρόλο της πρέσβειρας.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics