Breaking News
07 Σεπτεμβρίου 2019

Η Κατερίνα Στεφανίδη επεσήμανε πως για μία ακόμα φορά απέδειξε ότι στα δύσκολα εκείνη καταφέρνει να αποδίδει και αυτό είναι που την βοηθάει στους μεγάλους αγώνες.

 
ΗΚατερίνα Στεφανίδη έχει αποδείξει ότι είναι αθλήτρια των μεγάλων αγώνων. Αυτό έκανε και το βράδυ της Παρασκευής (06/09) στις Βρυξέλλες όπου στον τελικό του Diamond League κατέκτησε το τέταρτο διαδοχικό διαμάντι της στο επί κοντώ.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης σε έναν τελικό όπου συμμετείχαν όλα τα μεγάλα ονόματα απέδειξε τη μεγάλη της στόφα.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στον οποίο ανδείχθηκε νικήτρια ξεπερνώντας τα 4,83μ. τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενη που πήρα τη νίκη. Πριν τη διοργάνωση σκεφτόμουν πως θα ήταν πιθανό να φτάσω στη νίκη, ωστόσο πίστευα πως θα το κατάφερνα με μεγαλύτερη δυσκολία. Όταν η πίεση ανεβαίνει εγώ καταφέρνω και αποδίδω και αυτό είναι κάτι που πάντα με βοηθάει. Η θερμοκρασία σήμερα ήταν χαμηλή και ακριβώς αντίθετη από αυτή με αυτή που θα έχει στην Ντόχα.".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη συνέχεια της σεζόν και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα: "Είναι σημαντικό για εμένα που λίγο πριν το μεγάλο γεγονός, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, κατάφερα να φτάσω σε μια νίκη που έχει και ψυχολογικό πλεονέκτημα για εμένα. Το πρώτο μου άλμα στα 4,88 μ. ήταν περασμένο και χάθηκε στις λεπτομέρειες και στο δεύτερο βούλιαξα".

Δείτε την επιτυχημένη προσπάθεια στα 4.83μ που της έδωσε το διαμάντι:

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics