Breaking News
18 Σεπτεμβρίου 2019

Έτοιμη για την πρώτη συμμετοχή σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοικτού στίβου δηλώνει η Ραφαέλα Σπανουδάκη λίγες μέρες πριν τους αγώνες της Ντόχα.

 

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη προέρχεται από μία σειρά εξαιρετικών εμφανίσεων στη διάρκεια της οποίας κατάφερε να ξεχωρίσει τόσο στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μινσκ, όσο και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων, όπου πρόσφερε πολύτιμους βαθμούς στην εθνική μας ομάδας.


Τις επόμενες ημέρες η Σπανουδάκη θα αναχωρήσει για την Ντόχα, προκειμένου να συμμετάσχει για πρώτη φορά στην καριέρα της σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού. Η 25χρονη θα πάρει θέση εκκίνησης στα 200 μ. και με 23.16 από το Βαλκανικό Πρωτάθλημα θα είναι σε θέση να διεκδικήσει μια καλή παρουσία.

Βασικό της μέλημα να κινηθεί σε επιδόσεις ανάλογες του ρεκόρ της. "Είχα κάποια προβλήματα με τραυματισμούς στη διάρκεια της χρονιά, τα οποία τα ξεπέρασα, έκανα τις θεραπείες που έπρεπε και τώρα είμαι καλά. Για την ακρίβεια νιώθω καλύτερα από ποτέ. Στο Βαλκανικό παρότι δεν αισθανόμουν έτοιμη και έκανα πολύ μέτρια κούρσα κατάφερα να κάνω ατομικό ρεκόρ. Ο στόχος μου για το Παγκόσμιο είναι να φτάσω μέχρι τον ημιτελικό του αγωνίσματος. Σίγουρα αν το πετύχω θα είναι μεγάλη επιτυχία", είπε η Σπανουδάκη και συμπλήρωσε αναφορικά με το αν την ανησυχείς που η διοργάνωση είναι τόσο αργά στη σεζόν.

"Όχι, αντίθετα νιώθω αρκετά φρέσκια. Από τη στιγμή μου έμαθα ότι θα συμμετάσχω στο Παγκόσμιο ήταν σαν να μου έφυγε όλη η κούρσα".
Gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics