Breaking News
28 Σεπτεμβρίου 2019

Απογοητευτική εμφάνιση από τον Μίλτο Τεντόγλου στον τελικό του μήκους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου της Ντόχα, αφού πήρε τη δέκατη θέση στο αγώνισμα.

 



Δε δικαίωσε τις προσδοκίες ο Μίλτος Τεντόγλου στον τελικό του μήκους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου της Ντόχα. Ο πρωταθλητής Ευρώπης σε ανοιχτό και κλειστό στίβο είχε καλύτερο άλμα το τρίτο του στα 7.79, επίδοση πολύ κατώτερη της κλάσης του και έμεινε εκτός της οκτάδας που θα συνέχιζε για τα μετάλλια.

Ο 23χρονος πρωταθλητής είχε στο πρώτο άλμα 7.77 και έκανε στο δεύτερη.

O Τζαμαϊκανός Τατζάι Γκέιλ έκανε την έκπληξη και πήρε την πρώτη θέση με 8.69 και την καλύτερη φετινή επίδοση στην τέταρτη προσπάθεια του, δεύτερος ήταν ο Αμερικανός Τζεφ Χέντερσον με 8.39 στην τρίτη του προσπάθεια και νέο ατομικό ρεκόρ και τρίτος ο κορυφαίος φέτος στον κόσμο και μεγάλο φαβορί, ο Κουβανός Χουάν Ετσαβαρία, επίσης, στην τρίτη του προσπάθεια με 8.34.
sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics