Breaking News
31 Ιανουαρίου 2016

Η Μπαρτσελόνα πέτυχε το βράδυ του Σαββάτου μία σπουδαία νίκη στο ντέρμπι κορυφής με την Ατλέτικο Μαδρίτης (2-1), παρόλα αυτά οι άνθρωποί της ήταν "πυρ και μανία" στο φινάλε του αγώνα.

Αφορμή το πολύ σκληρό φάουλ στο οποίο υπέπεσε ο Φιλίπε Λουίς πάνω στον Λιονέλ Μέσι (είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα), με τους Καταλανούς να ισχυρίζονται πως ο Αργεντίνος άσος θα μπορούσε να τραυματιστεί πολύ σοβαρά από την ενέργεια του παίκτη των Μαδριλένων.

"Το είδατε όλοι το φάουλ. Μπορείτε να φανταστείτε αυτό που σκέφτηκα, τρόμαξα για τον Λέο", δήλωσε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου ο Λουίς Ενρίκε, ο οποίος δεν ήταν πάντως εκείνος που επιτέθηκε σφοδρά κατά του Φιλίπε Λουίς.

Αυτό το έκανε ένας πρώην άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης (24 γκολ σε ισάριθμα ματς του τη σεζόν 1997-98), ο Κρίστιαν Βιέρι, ο οποίος ως ρόλο τηλεσχολιαστή για τον σταθμό "Bein Sport" δεν δίστασε να "καρφώσει" τον Βραζιλιάνο αμυντικό.

"Αυτό που έκανε ήταν αηδιαστικό, θα πρέπει να τιμωρηθεί με 10 αγωνιστικές αποκλεισμό. Δεν παίζεται έτσι το ποδόσφαιρο", ήταν το σχόλιό του Ιταλού πρώην άσου. 

πηγή:sigmalive.com

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics