Breaking News
11 Απριλίου 2020

Leoforos
Το δικό της μήνυμα έστειλε η Ιωάννα Χρονοπούλου και ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ στο πλαίσιο της καμπάνιας κατά της ενδοοικογενειακής βίας

 

Συγκεκριμένα στη λεζάντα του βίντεο γράφει: «Το διάστημα που διανύουμε δυστυχώς παρατηρείται έξαρση της ενδοοικογενειακής βίας ως συνέπεια γυναίκες που βρίσκονται σε βίαιες σχέσεις έχουν εγκλωβιστεί στο σπίτι και εκτίθενται στους θύτες τους μακριά από οικογένεια και φίλους.

Σε αυτή την περίπτωση η παράταση της συγκατοίκησης απαγορεύεται και το άτομο που δέχεται τη βία δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να διστάσει να καταγγείλει το περιστατικό στις αρμόδιες αρχές.

Αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης της τηλεφωνικής γραμμής 15900. Σκοπός είναι να «σπάσει η σιωπή» σχετικά με την βία και να αποκτήσουν φωνή τα ίδια τα θύματα».

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics