Breaking News
18 Μαΐου 2020

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων είναι μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση, που αναβλήθηκε εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Ήταν να διεξαχθεί από τις 10 έως τις 19 Ιουλίου στο Ζάγκρεμπ και η αναστολή του είχε ανακοινωθεί από τις 9 Απριλίου.

Οι αρμόδιοι είχαν τονίσει από τότε ότι θα κοιτάξουν να βρουν και να δώσουν νέα ημερομηνία μέσα στο 2020 για το καθιερωμένο eventκαι τώρα δημιουργείται αυτή η προοπτική. Σύμφωνα με ενημέρωση από την Ευρωπαϊκή Ένωση Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ETTU) προς τις εθνικές ομοσπονδίες, η ίδια και η διοργανώτρια ομοσπονδία της Κροατίας διερευνούν τη δυνατότητα να γίνει το ετήσιο πρωτάθλημα από την Παρασκευή 4 μέχρι την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020. Επίσης, εξετάζεται από τους υπεύθυνους το ενδεχόμενο να φτιαχτεί μία περιορισμένη φόρμα του πρωταθλήματος κι εκτός από τα ομαδικά να διεξαχθεί μόνο το απλό από τα ατομικά αγωνίσματα.

Η ETTU είναι σε επαφή με ομοσπονδίες-μέλη της και χαιρετίζει τα θετικά σχόλια τους σχετικά με την περίπτωση μετάθεσης των αγώνων για τον Σεπτέμβριο, ενώ βέβαια κοιτάζει για εφαρμογή όλες τις οδηγίες και τις διαδικασίες προστασίας και υγιεινής για την αντιμετώπιση του νέου ιού. Δεν υπάρχει σκέψη για ματαίωση, μάλιστα η ETTU σημειώνει ότι προς το τέλος του μήνα θα στείλει σις ομοσπονδίες μία προκαταρκτική φόρμα συμμετοχής. Θυμίζουμε ότι η διοργάνωση αφορά στους νέους, τις νεάνιδες, τους παίδες και τις κορασίδες. Αν τελικά προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο θα προστεθεί μία ακόμη έγνοια για την ελληνική ομοσπονδία διότι εξαιτίας του Covid-19 έχουν αναβληθεί και αγώνες, που σχετίζονται με τη συγκρότηση των εθνικών ομάδων.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics